Scoor bij de ouders dankzij kinderanimatie op jouw markten!

Tevreden mensen, blijven langer plakken. Dat is een feit. Wat zorgt er voor tevreden mensen? Tevreden kinderen! Kindje blij = mama blij. Daarom is het belangrijk om als organisator van een rommelmarkt, avondmarkt, wat dan ook, hier op in te spelen. Wij geven je alvast enkele tips!

Een goochelaar, clown, of gewoon wat kindermuziek?

Er zijn heel wat mogelijkheden om kinderen geanimeerd te houden tijdens een rommelmarkt. Het inhuren van een ballonnenclown of andere ballonartiest kan al wonderen doen. Hetzelfde geldt uiteraard voor een goochelaar die in de straten wat goochelshows uitvoert. Deze extraatjes kan je ook op jouw affiche plaatsen! Een kindvriendelijke rommelmarkt zal altijd meer bezoekers trekken. Wat jou als organisator enkel ten goede komt.
Iets zeer leuk voor op de affiche, is een act met kindermuziek. Een muzikant die live wat kinderliedjes speelt tijdens je markt is goud waard. De rommelmarkt op witte donderdag in Ninove was hier een mooi voorbeeld van.
Springkastelen blijven ook aantrekkelijk bij de kindjes. Na al dat wandelen mag een kind al eens uit de bol gaan, niet? 😉

Oke, dat kost allemaal geld. Zijn er ook gratis animatie-mogelijkheden?

Uiteraard! Je hebt ongetwijfeld iemand in je vrijwilligers omgeving, kennissen of familie die goed kan schminken. Kindergrime is immens populair bij de kindjes. En dat hoeft op deze manier niet veel te kosten. 

Met een simpel knutsel/ tekenhoekje kan je kinderen ook al blij maken. Een tafel met potloden, papier of ander knutelmateriaal en iemand die een oogje in het zeil houdt is voldoende.

Schommelpaard rommelmarkt vandaag
Communie/Lentefeest 2019
Vakantie in eigen land? Hotspots Vlaanderen gidst je door de leukste activiteiten en naar het lekkerste eten!