Welke producten verkopen het beste op een rommelmarkt

vinyl platen rommelmarkt kopen

Rommelmarkt bezoekers zijn op zoek naar koopjes, dat weten we allemaal. Alleen zijn sommige koopjes aantrekkelijker dan andere, afgezien van de prijs. Er zijn nu eenmaal producten die altijd beter beter verkopen. We sommen hier enkele voor jou op.

Elektronica op een rommelmarkt

Nieuwe elektrische toestellen zijn vaak erg duur. Daarom gaan sommige mensen op zoek naar koopjes op een rommelmarkt. Uiteraard zijn ze hier voorzichtig mee.
Er is altijd wel een reden waarom je een elektrisch product te koop zet op een rommelmarkt. Indien er interesse is in jouw toestel, wees dan heel transparant en eerlijk over waarom je het verkoopt. Mogelijke redenen zijn: “Ik heb het cadeau gekregen maar wou het niet/ ik had het al.”, “Het was een miskoop van mezelf”, …

De beste spulletjes op elektriciteit zijn vaak huishoudtoestellen die mensen eerst kopen omdat ze leuk zijn, maar na een tijdje niet meer gebruiken. Deze toestellen zijn dus vaak in nieuwstaat en nog perfect bruikbaar.

Een goed voorbeeld hiervan zijn robotstofzuigers. Een erg aantrekkelijk product dat niet bij elk huishouden past (teveel trapjes, huisdieren, …). Het is tevens ook een toestel waar je makkelijk zelf kan zien of het veel gebruikt is. Neem het eens vast en zoek naar kleine krasjes.

Hetzelfde geld voor andere apparaten zoals blenders, mixers en nog veel meer.

Tweedehands baby en kinder-spullen

Babyspulletjes zijn het perfecte voorbeeld van goederen die mensen maar even nodig hebben. Met andere woorden, ze zijn vaak nog in erg goede staat. Sommige ouders verkiezen het om babykleding en speelgoed niet nieuw te kopen. Vaak is het dan ook erg prijzig. Nieuw kost een simpel rompertje voor baby’s gauw 20 euro. Wil je graag meer specifiekere tips over het verkopen van tweedehandskleren? 

Kinderspeelgoed werkt altijd op een rommelmarkt

Om dezelfde reden als babykleding, wordt speelgoed niet lang gebruikt en is het na korte tijd nog vaak in goede staat. Het is dan ook aantrekkelijk voor ouders om tegen een prijsje speelgoed te kopen op een rommelmarkt.

Nieuw speelgoed is namelijk vrij prijzig.

Speelgoed algemeen

Nog een voordeel van speelgoed in jouw kraam: je trekt kinderen aan.

Als kinderen speelgoed zien, zullen ze zeker geïnteresseerd zijn. En als kindjes komen kijken, zijn de ouders mee. Zelfs als de kinderen geen speelgoed krijgen, zijn de ouders mogelijk geïnteresseerd in jouw andere producten.

Je e-mailadres is enkel zichtbaar voor ons en wordt nooit gedeeld met anderen.

Lees hier onze andere Rommelmarkt artikels:

Vakantie in eigen land? Hotspots Vlaanderen gidst je door de leukste activiteiten en naar het lekkerste eten!